virtuaalitalli      Kototalli a sim-game stable
Pääsivu Hevoset Toiminta Kuulumiset

Tervetulotoivotukset

Astuessasi hirsitaloon tunnet todennäköisesti saman kuin useimmat meistä: kuin olisit kotiin tullut. Peltoaukioiden ja metsäpalstojen keskellä kohoavaan hirsitalliin astuessani minut valtaa sama, lämmin tunne. Aidolla hirrellä on oma ihana tuoksunsa ja puun tuoman luonnollisen tunnelman voi kokea heti tallin pääoven avattuaan. Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla, kun astuu aamulla omaan talliin, keskelle pitkäaikaista unelmaa, joka on vihdoin käynyt toteen.

Kototalli on Pohjois-Pohjanmaan havumetsien keskelle rakennettu harrastetalli, jossa työskennellään rennoin ottein eläinten ehdoilla. Vaalimme Suomen kansallisaarteiden suomenhevosen sekä suomenpystykorvan asemaa maassamme ja yritämme säilyttää vanhan ajan työhevoslinjoja kasvattamalla pienimuotoisesti erityisesti T-suunnan suomenhevosia. Talli majoittaa omien hevosten lisäksi lähiystäviemme yksityishevosia, joita hoidetaan kuin omia omistajien poissaollessa.

Kototallin tila koostuu avarasta ja valoisasta hirsitallista sekä kahdesta pihattorakennuksesta, jotka ovat viettäneet harjakaisiaan 2010-luvulla. Tallissa on yhdeksän tilavaa karsinaa sekä viisi pihattokarsinaa. Erillisissä pihattorakennuksissa on kummassakin kolme toisistaan erotettua makuuhallia... Lue lisää tilasta!

Kototallille teidät tervetulleiksi toivottavat omistajat
Jonna & Janne, Jere, Jori
Pierre VRL-10531 TYH-0002

Ulkoasu © M Layouts   |   Kuva © smerikal (lisenssi, kuvaa on muokattu)