Baroque Alviano

Emmetje Rewa
VH16-040-0023    ☘    PSB-II

☘    Friisiläinen, tamma
☘    Musta, 164 cm
☘    Synt. 12.06.2015 Alankomaat
       13-vuotias

☘    Kasv. Breawa
☘    Om. Baroque Alviano
       VRL-10531

☘    Kouluratsastus
☘    ko: Vaativa A
☘    va: Noviisi yhdistetty

Baroque Alvianon sukupolvenvaihdoksen yhteydessä hain uusia tammoja siitokseen, sillä tiluksilla oli valloillaan pienoinen orivalta. Tallissa majaili tällöin vain kaksi friisiläistä, jotka olivat oreja ja vielä sukua toisilleen, joten uuden veren hankkiminen tammojen muodossa tuli tarpeen. Ensimmäisenä ja tärkeimpänä hankintalistalla oli lyhytsukuinen friisiläistamma, joka löytyi lopulta hyvinkin nopeasti siittola Breawan kasvattien joukosta. Koulusukuinen tamma Emmetje Rewa istuu Alvianon talliin kuin nakutettu ja se pääsenee hyvinkin nopealla aikataululla jalostuskäyttöön suvullisesti sopivien orien odotellessa jo saman katon alla.

Emmetje Rewa on luonteeltaan erittäin eläväinen ja joka paikkaan sutjakasti ehtivä tamma, joka tunkee mieluusti turpansa asiaan kuin asiaan. Utelias tamma ei viihdy omissa oloissaan, se stressaantuu kovasti joutuessaan olemaan hetkenkin yksin. Kuljetusautoon täytyy siis saada vierustoveri, mutta tarhaillessa riittää, että vierustarhasta tai vähintään näköetäisyydeltä löytyy lajitoveri. Ratsuna Emma on puhdasliikkeinen ja yritteliäs hevonen, joka vaatii kuitenkin aluksi kovastikin suostuttelua ja käskyttämistä, ennen kuin se viitsii panna parastaan.

Suku ja jälkeläiset

i. Thiemo
FRI musta 162 cm
ii. Theofilus
EVM FRI m 162 cm
iii. Stijn
EVM FRI m 166 cm
iie. Suzanna
EVM FRI m 162 cm
ie. Veerke V.
EVM FRI m 159 cm
iei. Sjors V.
EVM FRI m 160 cm
iee. Sjaala
EVM FRI m 159 cm
e. Elizabetta van Oroharld
FRI musta 167 cm
ei. Crescent Goliath
EVM FRI
eii. Verachten
EVM FRI
eie. Schutsengel
EVM FRI
ee. Dansen Schoonheid
EVM FRI
eei. Mr Verdacht
EVM FRI
eee. Marian van Deldenheim
EVM FRI
s. 03.12.2017 FRI o. Daario of Smithloch
ei merkittäviä saavutuksia
isä Dragen v.d. Duren
s. 07.08.2016 FRI o. Quantay d'Alvino
ei merkittäviä saavutuksia
isä Quentin SIX
s. 19.07.2016 FRI t. Emkje d'Alvina
ei merkittäviä saavutuksia
isä Nouvion Valentijn

Kilpailut ja päiväkirja

☘    Porrastetut kilpailut

Emmetje Rewa kilpailee porrastetuissa koulu- ja valjakkokisoissa.

KRJ tasolla 7 / 6
VVJ tasolla 3 / 3

Kuuliaisuus ja luonne 1384.25 p.
Tahti ja irtonaisuus 1649.01 p.
Tarkkuus ja ketteryys 0.00 p.

☘    Meriitit

   PSB-II 25.01.2024
      18 + 19 + 21 + 19 = 77 p.

☘    Menestys näyttelyissä
30.10.2023 VSN näyttely, Adina
tuom. Launi, Nintsu
Halter CH Overall CH
☘    Menestys arvokilpailuissa
21.12.2022 Sveitsi Hallimestaruus
Kouluratsastus Vaativa A
2 / 21
69,469 %

09.08.2016 ☘ Päiväkirjamerkintä

© miivi

Olin ajatellut tehdä yllätysvierailun Baroque Alvianoon matkustaessani hevoskauppoja varten jo valmiiksi samalle seudulle. Yllätysvierailuni meni kuitenkin vähän erilaiseen suuntaan kun olin suunnitellut; heti paikalle saavuttuani minulle lykättiin käteeni friisiläistamma kärryt perässään ja käskettiin lähteä heittämään sillä maastolenkki. Seuraisin vain samaa tietä koko matkan enkä menisi siitä haarautuville reiteille, niin pääsisin takaisin tallille. Olin asiasta niin mykistynyt, että en tullut kysyneeksi hevosen nimeä, vaan lähdin kiltisti ajamaan tammaa metsätietä pitkin. En tiennyt, millaista lenkkiä minun haluttiin tammalla ajavan - olisiko kyseessä palauttelupäivä vai jotakin muuta. Tällä minulle nimettömällä friisitammalla tuntui kuitenkin olevan energiaa enemmän kuin tarpeeksi, joten päädyin ravailemaan jonkin verran sen kanssa. Lenkki ei onneksi ollut järin pitkä, mutta siitä huolimatta Alviano ilmestyi takaisin näköpiiriini vasta ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen. Tallinpihalle päästyäni seisoin eksyneen näköisenä tamman vierellä etsiessäni jotakuta, joka voisi selittää minulle, minne voisin tamman tunkea. Onnekseni Pierre ilmestyi paikalle jossakin kohtaa ja pääsin avautumaan tapahtuneesta naiselle. Hän nauroi tapahtuneelle, ja lupasi auttaa tamman - jonka nimeksi selvisi Emmetje Rewa - varusteiden riisumisessa.

22.03.2016 ☘ Päiväkirjamerkintä

© omistaja

Baroque Alvianon sukupolvenvaihdoksen yhteydessä hain uusia tammoja siitokseen, sillä tiluksilla oli valloillaan pienoinen orivalta. Tallissa majaili tällöin vain kaksi friisiläistä, jotka olivat oreja ja vielä sukua toisilleen, joten uuden veren hankkiminen tammojen muodossa tuli tarpeen. Ensimmäisenä ja tärkeimpänä hankintalistalla oli lyhytsukuinen friisiläistamma, joka löytyi lopulta hyvinkin nopeasti siittola Breawan kasvattien joukosta. Koulusukuinen tamma Emmetje Rewa istuu Alvianon talliin kuin nakutettu ja se pääsenee hyvinkin nopealla aikataululla jalostuskäyttöön suvullisesti sopivien orien odotellessa jo saman katon alla. Emmetjen vanhemmat ovat kumpainenkin hyväliikkeisiä ja varsin tasokkaita kouluratsuja, joista isä on myös Premier-palkittu ja emä näyttänyt kykynsä lisäksi valjakkohevosena.