Mercurial

VH23-011-0021

Hannover tamma, ruunikko, 167cm, 01.12.2022 4-vuotias 31.03.2023
Kasvattaja H. Beck (evm), omistaja VRL-05196, Beckenbauer

Kilpailee porrastettuja KRJ:n alaisissa kilpailuissa, koulutustasoltaan Grand Prix
Tasolla 10 / 10

Kuvien © Haras de Hus 

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Mary, oikealta nimeltään Mercurial, on unelias kiltti hevonen. Se herää oikeastaan vasta, kun päästään tositoimiin. Jotkut voivat luulla sitä laiskaksi, mutta sitä se ei ole, kun verryttelyt on verrytelty. Oikeasti se on vain niin kilttiluontoinen ja nauttii ihmisen seurasta, ettei se näe mitään syytä hötkyillä.

Hoitotoimenpiteet on... No, helppoja. Mary lähinnä vain torkkuu ja roikottaa huultansa, kun sitä harjataan. Siksi se saattaa helposti unohtaa, että kaviotkin pitää putsata, eli sitä saa hieman herätellä nojaamalla kylkeen, että kavio nousee. Varustaessa sen silmät saattavat jo auetakin, kun se tietää pääsevänsä hommiin. Taluttaessa sen voi antaa vaikka pikkulapselle, sillä se kulkee niin nätisti perässä. Itseasiassa, näin on joskus ehkä tehtykin.

Ratsastaessa tamma Mary herää ja siitä kuoriutuukin oikea kilpapuskuri. Se on ratsuna hieman testaava, eikä päästä ratsastajaa helpolla, vaikka tamman perusluonteesta voisikin niin luulla. Pikkulapsia se kantaa selässään kiltisti ja luotettavasti, mutta aikuisen noustessa selkään, se testaa ja heittäytyy haastavaksi. Osaavan ratsastajan kanssa se suoriutuu mistä vaan ja onkin kapasiteeltitaan huippuluokan kouluratsu. Kun ratsastaja tietää mitä tekee, on Marysta "helppo" saada kaikki irti.

Jälkeläiset
Hevosella ei ole jälkeläisiä.
i. Mercurao
evm, ruunikko, hann, 168cm
ii. Mordec
evm
ie. Calica
evm
e. Echa
evm, rautiaankimo, hann, 164cm
ei. Echorius
evm
ee. Iole
evm

Näyttelytulokset

Hevonen ei ole vielä käynyt näyttelyissä.

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

Hevosella ei ole vielä päiväkirjamerkintöjä.