Lucie

VH23-011-0019

Hannover tamma, ruunikko, 162cm, 04.01.2023 4-vuotias 04.05.2023
Kasvattaja P. Schmidt (evm), omistaja VRL-05196, Beckenbauer

Kilpailee porrastettuja KRJ:n alaisissa kilpailuissa, koulutustasoltaan Grand Prix
Tasolla 10 / 10

Kuvien © Dalhoeve 

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Lucie tai Lucy, on herkkä tamma, mutta silti niiiin rakastettava. Se on herkästi säikkyvä ja toisinaan myös ihan vähän arvaamaton (lähinnä maastossa). Se tykkää upottaa päänsä hoitajan syliin ja nojata siihen.

Tamma on mukava hoitaa, ja se pysyy nätisti paikoillaan. Sen mielenterveyden vuoksi kannattaa tosin tehdä hoitotoimenpiteet sisätiloissa, sillä pään yli lentävä pikkulintu voi helposti säikäyttää tammarukan. Lucy lähinnä hätkähtää, eli ei hypi tai yritä karata, mutta on kaikille mukavampaa, jos ei tarvitsisi edes sitä tehdä. Varustaminen sujuu muitta mutkitta, vaikka välillä kuolain on inhottava ottaa suuhun (vinkki: lämmitä sitä käsissäsi hetki).

Ratsastaessa Lucy ei hätkähtele niin paljon, sillä se turvaa ihmiseen. Maastossa tosin ei ole turvallisia aitoja suojaamassa sapelihammaskissoilta, joten siellä voi vauhti nousta nollasta sataan, jos pusikossa rapsahtaa jokin. Hevoskaveri tuo usein hieman turvallisuuden tunnetta, varsinkin jos se on viilipytty.
Kentän tai maneesin suojissa on tosiaan urvallista, joten siellä voi keskittyä täysillä työntekoon. Lucy pitää työskentelystä ja yrittää aina parhaansa. Se onkin monen suosikkiratsu. Kilpailuissa se käyttäytyy hieman nirsoillen, eli ruoka ei välttämättä maistu samalla tavalla kuin kotona, mutta muutoin kilpailutilanteet ovat mutkattomia.

Jälkeläiset
Hevosella ei ole jälkeläisiä.
i. Lambence
evm, mustanruunikko, hann, 167cm
ii. Lambert
evm
ie. Glissa
evm
e. Eamna
evm, rautias, hann, 158cm
ei. Eacon
evm
ee. Luisante
evm

Näyttelytulokset

Hevonen ei ole vielä käynyt näyttelyissä.

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

Hevosella ei ole vielä päiväkirjamerkintöjä.