Faetheia

VH23-044-0012

Holstein tamma, musta, 167cm, 12.08.2022 4-vuotias 10.12.2022
Kasvattaja V. Fischer (evm), omistaja VRL-05196, Beckenbauer

Kilpailee porrastettuja KRJ:n alaisissa kilpailuissa, koulutustasoltaan Grand Prix
Tasolla 10 / 10

Kuvien © Haras de Hus 

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Faetheia, kotoisasti Fae tai Fate, on kaverinsa Rosan tapaan utelias, joskaan ei ihan samassa mittakaavassa. Se on pääosin kiltti, mutta osaa kyllä olla hieman rasittavakin - milloin missäkin maneesin nurkassa mörkö tai kentällä oleva kaveriheppa onkin kamala hirviö.

Hoitaessa Fae maistelee juuri niitä harjoja, joita aiot käyttää. Juuri niitä pitää tutkia. Juuri nyt. Se on rasittavaa, mutta jollain tapaa myös vähän söpöäkin. Eihän näin söpölle tammalle voi olla vihainen. Se nostaa joka kavion kiltisti ja pysyy muutoinkin hoidettaessa paikoillaan. Varustaessa tamma on oppinut pullistamaan vyötä kiristäessä, joten kannattaa aina varmistaa se ennen selkään nousua ja sen jälkeen. Tämä tapa on kehittynyt jo kasvattajalla, joten siitä eroon pääseminen voi olla työn ja tuskan takana.

Töihin päästessään Fae on elementissään. Vaikka satunnaiset möröt kotimaneesin nurkissa jännittävätkin, keskittyy se silti pääosin varsin mainiosti. Se on hieman hidas heräämään, mutta hyvän verryttelyn jälkeen siitä kuoriutuu täydellinen kouluratsu. Esteitä se ei osaa hypätä sitten yhtään - joskus koetimme irtohypyttää sitä ja mokoma tuli kaikkien puomien läpi edes yrittämättä hypätä. Kouluratsuna se onkin sitten aivan toista luokkaa, kuten jo mainitsinkin sen täydellisyyden. Kilpailuissa se unohtaa ne mörötkin, jotka kotona sitä vaanii, ja keskittyykin työhön täysillä.

Jälkeläiset
Hevosella ei ole jälkeläisiä.
i. Farroch
evm, musta, holst, 172cm
ii. Antaros
evm
ie. Briwelig
evm
e. Iloga
evm, ruunikko, holst, 162cm
ei. Brevore
evm
ee. Inyuia
evm

Näyttelytulokset

Hevonen ei ole vielä käynyt näyttelyissä.

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

Hevosella ei ole vielä päiväkirjamerkintöjä.