Tirion Pembroke

PSB-III

Kuvien © Fee Fotografie  

Virallinen nimi:Tirion Pembroke Sukupuoli:Ori
Väri ja säkä:Voikko, 133cm Syntymäaika:06.09.2022 3-vuotias 06.10.2022
Rotu:Welshponi sektio B Koulutustaso:ERJ 100cm
Kasvattaja:Tirion Welsh Ponies Omistaja:VRL-05196, Glenfort
Rekisterinumero:VH22-022-0143 Lajipainotus:ERJ

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

04/2024 - PSB-III 17 + 17 + 17 + 17 = 68p.

Tirion Pembroke on poni, joka on hyvä sekoitus isäänsä ja emäänsä. Emältään Bemu on perinyt selkeästi sellaiset rasavillit piirteet, aina ollaan menossa ja kaikkialle on hoppu. Sitten taas isältä on peritty se kauniin karvan sotkeminen mudalla, mutta mudan puutteessa kelpaa oikein pölyävä hiekkakin.

Hoitotoimenpiteet on helppo hoitaa, sillä ori rakastaa kaikenlaista rapsuttelua ja siltä tuntuvaa. Sitä saa siis harjata ihan kunnolla, eikä tarvitse pelätä sen kutiavan. Vesihirviöksikin luultu poni pitää myös pesusta.

Bemu on vauhdikas ja aina valmiina. Sillä on miellyttävät askellajit, silloin kun sen saa rauhoittumaan hieman. Liian innostuneena poni tuntuu lähinnä täyttä vauhtia polkevalta Singeriltä. Ori on siitä mukava tapaus, että sitä ei hätkäytä yhtään erikoisesteet. Sille saa työntää vaikka mitä hirvityksiä eteen - ei kiinnosta!

i. Cedion Penn Llinyn
YLA1, VWY-II, ERJ-II, cremello, wB, 135cm
ii. Hup Up
voikko, wB, 135cm
iii. Playboy
evm, wB
iie. Never Ending Story
evm, wB
ie. Fallway
Ch, KTK-II, YLA2, VWY-II, ruunivoikko, wB, 134cm
iei. Melbouro
evm, wB, 133cm
iee. Styffnobol
evm, wB, 135cm
e. Tirion Gracie
VSN Halter Champion, ruunikonkimo, wB, 130cm
ei. Grayford Legacy
mustankimo, wB, 134cm
eii. Grayford Supreme
evm, mustankimo, wB, 135cm
eie. Grayford Raindrop
evm, ruunikonkimo, wB, 131cm
ee. Caerdydd Georgina
ruunikonkimo, wB, 129cm
eei. Travercraig Calon
evm, ruunikko, wB, 133cm
eee. Caerdydd Ginny
evm, ruunikonkimo, wB, 125cm
31.03.2023t. Ylston Copycate. Tirion Skye

Porrastetut kilpailut

Esteratsastusjaos (ERJ):
Taso: 2 / 1
hyppykapasiteetti: 150.14p.
rohkeus: 175.13p.
kuuliaisuus ja luonne: 306.54p.

Näyttelytulokset

Hevonen ei ole vielä käynyt näyttelyissä.

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

19.09.2022, kirjoittajana omistaja
"Se saapui, se saapui!" hihkuin mielessäni, ja ehkä vähän ääneenkin. Ostamani uusi welshponi tuli trailerin kyydissä, Walesista tänne Herefordshireen. Kuski kertoi, että poni oli ollut aikaisemmin hermostunut, mutta loppujen lopuksi keskittynyt syömään heiniään. Ei siis ihan huono, kyllä tästä kisaponi leivotaan!

Talutin nuoren ponin ulos trailerista ja annoin sen hetken ihmetellä ympäristöään. Jostain kuului vaimeaa hirnahtelua. Bemu vastasi nuoren orin innokkuudella.
"Kyllä sä vielä kerkeet", tokaisin hymyssä suin. Tästä tulisi kisaponin lisäksi aivan varmasti loistava siitosorikin. Siitä ei ollut epäilystäkään. Kuski antoi ponin paperit ja muut lentolehtiset mukaani, hyppäsi takaisin autoonsa ja lähti. Annoin ponin maistella parkkialueen reunalla kasvavaa ruohoa. Mutta ei mahan täydeltä. Eri maa, eri pöpöt.

Olin vienyt Bemun karsinaansa, sillä oli jo aika ruokkia hevoset. Jakaessani ruokia, huomasin, että Bemu teki jo kovaa vauhtia ystävyyttä Joeyn kanssa, eikä kumpikaan välittänyt, että toinen on ori. Varsinkin Joeya ihmettelin, koska se ei aikasemmin ole pitänyt muista oreista. Ehkä Bemu aiheutti jonkinlaista hoivaviettiä, en tiedä. Vein joka tapauksessa kummallekin pojalle vielä ruuat, toivotin hyvät yöt ja sammutin suurimman osan valoista lähtiessäni.