Seamus O'Shea

Kuvien © tallin omaisuutta 

Virallinen nimi:Seamus O'Shea Sukupuoli:Ori
Väri ja säkä:Ruunikko, 145cm Syntymäaika:15.11.2010 3-vuotias 06.12.2010
Rotu:Connemara Koulutustaso:ERJ 120cm, KRJ Helppo A
Kasvattaja:O´Shea Stud, IE (evm) Omistaja:VRL-05196, Glenfort
Rekisterinumero:VH11-035-0175 Lajipainotus:ERJ, KRJ

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Orii on aina ollut ystävällinen ihmistä kohtaan, eikä ihmisen tarvitse vieläkään sitä pelätä tai aristella. Huonoina päivinä osaa Sepikin osoittaa kiukkuisuutensa, mutta tämä protestointi tapahtuu usein vain jääräpäisyyden muodossa, eikä niinkään minään vaarallisena leikkinä. Kunhan oriille muistaa leperrellä ja osoittaa hellyyttään tarpeeksi, pysyy se tyytyväisenä ja yhteistyö sujuu varmasti ongelmitta!

Hoidettaessa Sepi osa ajoskus alkaa kovinkin ahneeksi, eikä millään antaisi hoitajan lopettaa harjaamista ja orin ympärillä hääräämistä. Oriille on totuteltu kaikki mahdollinen käsittely jo varsasta pitäen, joten poni osaa seistä nätisti paikoillaan toimenpiteiden aikana, eikä se juurikaan aristele tai kutia mistään. Seamuksen kanssa on mukava puuhastella vaikka ja mitä, eikä ori häiriinny minkäänlaisesta huomiosta (joskus on kokeiltu harjata ponia selästä käsin istumalla väärin päin selässä, eikä poni ollut moksiskaan!). Varustaminen ei ole Sepin lempparijuttu, mutta napakan hoitajan kanssa se alistuu lähes mihin tahansa. Orii osaa näyttää harvinaisen tympeältä tuodessasi satulaa sen lähettyville, mutta siitä ei kannata välittää - Sepi vain yrittää saada sinut muuttamaan mieltäsi, mutta ei se varsinaisesti mitään ärsyyntyneen katseen lisäksi asian eteen tee. Suitsiminen saattaa joskus olal hyvinkin aikaavievää, sillä Sepi ei millään tahtoisi ottaa kylmiä ja kovia kuolaimia suuhunsa ja tämän takia saat taistella jonkun aikaa, ennen kuin orii antaa periksi ja kuolaimet sujahtaa suuhun.

Vastahakoisesta varustamisesta huolimatta tykkää Sepi treenaamisesta erittäin paljon. Orii on aina valmis uusille tehtäville ja liikkuu kuuliaisesti ratsatsajansa alla. Komea orii osaa myös esiintyä edukseen liikkeidensä kannalta ja jättää helposti muut ratsukot varjoonsa machoilullaan. Esteet on oriin ehdoton suosikkijuttu. Sepi jaksaa aina innostua pienimmästäkin puomiharjoituksesta ja loikkii usein matalimpienkin esteiden yli valtavilla hypyillä. Mikään este ei juurikaan ole ongelma Sepille, vaan se hyppii vaivoitta hurjimmankin erikoisesteen yli. Irlannissa Sepi toimi myös maastoesteratsuna, mutta nyt meille Glenfortiin tultuaan saa ori jättäytyä pelkkien rataesteiden pariin. Sepillä on todella pehmeä hyppytyyli, joka jättää sopivasti ilmaa kavioiden ja esteiden väliin. Kouluratsastuksessakin Sepi toimii vallan mainiosti, mutta matalat aidat eivät aina pidättele oriin lisääntymisviettiä, ja se on useamman kerran ryöstänyt kentältä tammojen perään. Kotikentällä Sepi jaksaa keskittyä treenaamiseen ja tekee mielellään tehtäviä, joita ratsastaja sille asettaa. Selässä on miellyttävä istua vaikka ilman satulaa, sillä oriilla on mitä pehmeimmät liikkeet, etkä edes huomaa oriin vaihtaessa askellajia.

i. Simeon O'Shea
evm, tummanruunikko, conn, 146cm
ii. Sir Samuel
evm, conn
iii.
 
iie.
 
ie. Tallulah
evm, conn
iei.
 
iee.
 
e. My Mirabel
evm, kimo, conn, 142cm
ei. Jack Donnell
evm, conn
eii.
 
eie.
 
ee. Marielle
evm, conn
eei.
 
eee.
 
25.08.2012t. Painswick Vanitye. Vivieth Odyss
10.07.2011o. Aidan Saydsame. Saarah
04.03.2011t. Jefton's Ebonye. Miss Edie
29.01.2011t. Painswick Keannae. Morwoods Keavy
23.01.2011t. Painswick Ionae. Emphory's Ilana

Porrastetut kilpailut

Kouluratsastusjaos (KRJ):
Taso: 5 / 4
kuuliaisuus ja luonne: 1459.04p.
tahti ja irtonaisuus: 410.14p.

Esteratsastusjaos (ERJ):
Taso: 7 / 6
hyppykapasiteetti: 891.04p.
rohkeus: 890.63p.
kuuliaisuus ja luonne: 1459.04p.

Näyttelytulokset

Hevonen ei ole vielä käynyt näyttelyissä.

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

Hevosella ei ole vielä päiväkirjamerkintöjä.