Llwyn Gwaharddiad

Kuvien © Anthony Booth 

Virallinen nimi:Llwyn Gwaharddiad Sukupuoli:Tamma
Väri ja säkä:Ruunikko, 148cm Syntymäaika:22.09.2022 4-vuotias 22.10.2022
Rotu:Welsh cob sektio D Koulutustaso:KRJ Helppo B
Kasvattaja:Llwyn Welsh Cobs Omistaja:VRL-05196, Glenfort
Rekisterinumero:VH23-026-0011 Lajipainotus:KRJ

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Llwyn Gwaharddiad, eli Gala, on sellainen tammamainen tamma. Juuri sellainen, joka vinkuu joka ikisestä asiasta ja mikään ei ole sen mieleen. Tai itseasiassa, sekin taitaa riippua tähtien asennosta. Osaltaan tämä on käytösongelmaa, mutta Galan persoona on myös haasteellinen. Sen emä oli samankaltainen luonteeltaan, joten ihan varmasti tämä on sieltä perittyä. Onneksi, luojan kiitos, Gala osaa olla myös hurmaava ja mukavakin - etenkin jos ihmisellä on porkkanoita taskussaan.

Hoitaessa tamma tuppaa kuopimaan ja ärsyyntyy paikallaanolosta. Yleensä heinäkasa tai muu mieluisa tekeminen saa sen rauhoittumaan ja pysymään paikoillaan. Muutoin hoitaminen onnistuu suurimmalta osin ongelmitta, sillä Gala ei kuitenkaan yritä näykkiä tai muutoin vahingoittaa hoitajaa. Suitsiessa Gala voi yrittää nostella päätään, mutta yleensä vain muutaman kerran, kunnes "alistuu" hoitajan tahtoon. Satulointi on helppoa, eikä tamma yritä siitä luistaa mitenkään.

Ratsastaessa Gala on ehdottomasti sellainen tyyppi, että siltä pitää pyytää, eikä käskeminen onnistu. Käskemällä se pistää täyden stopin ja siinäpä sitten ihmetellään, mitähän seuraavaksi. Kun siltä taas pyytää, on tamman tottelevaisuus ja askellus uskomatonta. Sen askeleet ovat pehmeät ja suorastaan taivaalliset istua. Kapasiteetiltaan tamma on helppo b, mutta osaa myös joitain helpossa a:ssa vaadittavia liikkeitä. Kun Galan kanssa löytää oikean sävelen, on se ehdottoman mukava ratsastaa ja se kulkee nöyränä ja suorittaa aina parhaansa.

Kilpailu- ja näyttelytilanteissa Gala voi olla vähän hermostunut ja se mukava vingahtelu tulee silloinkin esiin. Kuitenkin radalla se yleensä keskittyy aivan täysillä.

i. Rhosyd Gareth
evm, ruunikko, wD, 150cm
ii. Rhosyd Gwrtheyrn
evm
iii.
 
iie.
 
ie. Penburie Afanen
evm
iei.
 
iee.
 
e. Llwyn Gwyngalch
evm, ruunikko, wD, 145cm
ei. Craddock Caradoc
evm
eii.
 
eie.
 
ee. Llwyn Nell
evm
eei.
 
eee.
 

Hevosella ei ole jälkeläisiä.

Porrastetut kilpailut

Kouluratsastusjaos (KRJ):
Taso: 3 / 1
kuuliaisuus ja luonne: 497.29p.
tahti ja irtonaisuus: 528.73p.

Näyttelytulokset

Hevonen ei ole vielä käynyt näyttelyissä.

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

Hevosella ei ole vielä päiväkirjamerkintöjä.