Blossomtime

VH16-044-0013

Holstein tamma, musta, 169cm, 01.03.2015 4-vuotias 01.01.2016
Kasvattaja -, maahantuoja Taciturn, omistaja VRL-05196, Beckenbauer

Kilpailee porrastettuja KRJ:n alaisissa kilpailuissa, koulutustasoltaan Grand Prix
Hevonen on liian nuori kilpailemaan tai siltä puuttuu 3-vuotispäivämäärä profiilistaan.

Kuvien © Gestüt Hämelschenburg  

Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse

Jälkeläiset
22.06.2021o. HDI Compassion
07.03.2021t. HDI Silene
i. Outtimed
evm, musta, holst, 172cm
ii. Overtime
evm, tummanrautias, holst, 170cm
ie. Isabelle II
evm, mustanruunikko, holst, 164cm
e. Belle Star
evm, rautias, holst, 163cm
ei. Stargazer
evm, tummanruunikko, holst, 169cm
ee. Bella Bellevue
evm, punarautias, holst, 160cm

Sukuselvitys

Isä Outtimed kaupattiin saksalaisessa huutokaupassa Ranskaan pian vieroituksen jälkeen. Orin ura alkoi jo nuorena, kun se pääsi loistamaan nuorten hevosten luokissa kouluradalla. Kymmeneen ikävuoteen tullessaan Outtimed sai uuden ratsastajan, joka lähti viemään tätä huipputasolle. Orilla oli hieno ura, josta se siirtyi kilpailueläkkeelle myöhemmällä iällä. Oria käytettiin paljon eurooppalaisessa jalostuksessa, etenkin Ranskassa ja synnyinmaassaan Saksassa. Outtimed oli luonteeltaan yhteistyöhaluinen ja yritteliäs, joka omasi hienot kouluhevosen liikkeet. Varsinkin orin yritteliäisyyttä on nähty myös sen varsoilla. Ori nukkui pois 28-vuoden iässä.

Isänisä Overtime oli vähän kuin yhden hitin ihme. Ori kilpaili menestyksekkäästi kansainvälisissä kisoissa yhden kauden 13-vuotiaana, mutta ei myöhemmin enää yltänyt samalle tasolle. OVertime oli kuitenkin upearakenteinen ori, ja näyttelyistä se niitti paljon palkintoja. Orille ei ikinä tullut hirmuista määrää jälkeläisiä, mutta niille muutamalle se periytti hienon rakenteensa. Overtime nukkui pois jo 19-vuoden iässä.

Isänemä Isabelle II oli nuorena muutaman kauden kilpaillut tamma, joka ei juurikaan tehnyt omistajiaan ylpeäksi keräämällä paljon mainetta ja kunniaa. Tamma siirrettiinkin siitoskäyttöön hyvin nopeasti. Siitospuolellakin tammalla oli epäonnea: muutama jälkeläinen valitettavasti syntyi kuolleena, useampi hedelmöitys ei onnistunut ja tamma menehtyi ainoaan onnistuneeseen varsomiseen. Luonteeltaan Isabelle oli kuitenkin täyttä kultaa, ja sen yritteliäisyys ja yhteistyöhalukkuus periytyivätkin orivarsalle.

Emä Belle Star tulee hieman tuntemattomammasta emälinjasta, joka on lähtöjään Englannista. Sympaattinen mutta erittäin vilkas Belle ei juurikaan ehtinyt kiertää kansainvälisiä kisoja ennen ensimmäistä varsaansa. Tammalla ei ole taskussaan montaakaan voittoa, mutta on menestynyt ihan mukavasti kansallisissa kilpailuissa sijoittuen. Belle on hieman haastavampi ratsu, ja alkuvaiheessa sille oli todella vaikeaa löytää oikeanlaista ratsastajaa. Varsinkin kolmannelle varsalleen, Arienille, tamma on selvästi periyttänyt seurallisuutensa. Eläkepäiviään tamma viettää edelleen kasvattajansa luona ruohoa niittäen ja maastoillen.

Emänisä Stargazer oli tulinen ori teenjuojien luvatusta maasta, Englannista. Jalostuspiireissä ori ei ollut mitenkään suosittu ärhäkän ja vaikean luonteensa takia, mutta orin upeat liikkeet hieman paikkasivat luonnepuutteita. Merkittävää kilpailu-uraa Stargazerilla ei takana ole, sillä hyvin harva ratsastaja tuli sen kanssa toimeen edes maasta käsin. Vaikka koulukentillä ori olikin harvinainen ilmestys, oli se silti hieno sellainen.

Emänemä Bella Bellevue oli myös englantilainen kilpatamma, joka vietti suurimman osan urastaan junioriluokkien parissa. Kasvattajallaan tamma kilpaili muutamia ratoja pohjustukseksi, mutta omistajansa, Janina Smithsonin, kanssa kilpaili muun muassa juniorimestaruuksissa Englannissa sekä myöhemmällä iällä myös muualla Manner-Euroopassa. Luonteeltaan Bellevue oli aika tammamainen, mutta ratsuna erittäin mukava. Jälkeläisiä tamma jätti maailmaan neljä; kolme tammaa ja yhden orin.

© maahantuoja

Näyttelytulokset

08.11.2021, Kungsbacka Gård, MVA-SERT, päätuomari: alaera VRL-13283

Valmennukset

Hevosella ei ole vielä valmennuksia.

Päiväkirjamerkinnät

Hevosella ei ole vielä päiväkirjamerkintöjä.