Kasvatustoimintamme

Tarkoituksenamme on kasvattaa rotumäärittelyn mukaisia poneja, jotka sopisivat niin esteille, kouluun, maastoesteisiin kuin valjakkoonkin. Kaikki ponimme ovat tarjolla jalostukseen, ellei ponin sivulla ole merkintää jalostuskäytön tauosta. Ponimme ovat käytössä vain rotunsa edustajille, mutta mahdollisesti myös ratsuponijalostukseen.

Käytämme jalostukseen vain puhtaita hyvän suvun omistavia connemaroja. Hyvä suku ei välttämättä tarkota kasapäin arvonimiä kahmineita poneja, vaan hyvä suku siisti ja tasainen. Vanhansukusia poneja jalostaessamme emme niinkään katso sukujen pituuksia - haluamme saada vain vanhoja hienoja nimiä nähtäville.

Kasvattimme lähtevät vain pitkäikäiseen kotiin, jossa sillä on edes jotain tehtävää; joko kilpailemista tai siitoskäyttöä. Linya-ponit voidaan myydä mahdollisesti myös ratsastuskouluun. Kasvattia tulee tarjota ensin meille, jos se on menossa myyntiin, sekä uudet sivut on aina ilmoitettava sähköpostiin virtuaali@pullatiikeri.net.
Ostaessasi ponin meiltä, sivut on lähetettävä minulle kahden (2) viikon kuluessa. Kasvattimme tulee rekisteröidä VRL:oon, kasvattajaliitteeksi on laitettava Linyan ja kasvattajaksi on laitettava LINY1423. Welshponit syntyvät Rhes -liitteen alle.

Saatan kuitenkin haluta käyttää jo myytyä ponia jalostukseen kerran tai kaksi oman kasvattajanimeni alla.


welsh a 12.02.2014 t. Gwalch Wyn Lafant i. Gwalch Elgwys Gadeiriol e. Wyn Lowri Dawn Juli, Gwalch Welsh

conn 15.04.2013 t. Linyan Fíona i. Fraochán e. Lloyd's Francessa jää kotiin
conn 01.06.2013 o. Linyan Rocky i. Aidan Raccahl e. Lilith of Yeneva jää kotiin
conn 02.01.2014 t. Linyan Filippa i. Fiosrach Caspian e. Linyan Fíona B Ponies

Virtuaalitalli / A sim-game stable. Virtuaalihevonen / A sim-game horse.